Előző Következő

Várfürdő hírek

Különböző fizetési lehetőségek a Várfürdőben

Különböző fizetési lehetőségek a Várfürdőben
A Gyulai Várfürdő tájékoztatja kedves Vendégeit, hogy 2012. december 31-ig továbbra is üdülési csekk elfogadóhely. A K&H Bank és az MKB Bank és az OTP Bank által kibocsátott kártyákat valamennyi pénztárukban elfogadják.

Fürdőjegyet SZÉP Kártyával is vásárolhatnak a Gyulai Várfürdőbe térők. A K&H Bank és az MKB Bank és az OTP Bank által kibocsátott kártyákat valamennyi pénztárukban elfogadják. Látogatóink a "Szabadidő" alszámlára helyezett összeget pihenésre, gyógyulásra fel tudják használni a Gyulai Várfürdőben! Várja Önöket az egészség bástyája!


A SZÉP Kártyáról:

Széchenyi Pihenő Kártya


A Széchenyi Klubba tömörült szállodai szakemberek dolgozták ki 2010 első negyedévében a Széchenyi Rekreációs-Kártya tervezetét, amely a korábbiaknál is lényegesen intenzívebben segítené a belföldi turizmus fejlődését.

A 2012-től érvényes elfogadott törvény szerint továbbra is béren kívüli juttatásnak minősül a munkáltató által a Széchenyi Pihenő Kártya számlára utalt támogatás, és a törvény szövegének megfelelően azonban ez három egymástól elkülönített, különböző célt szolgáló kártya alszámlájára utalható a következők szerint:

- szálláshely szolgáltatásra felhasználható
- étkezési szolgáltatásra felhasználható
- a szabadidő-eltöltést, a rekreációt, az egészségmegőrzést szolgáló, külön jogszabályban meghatározott szolgáltatásra felhasználható