Előző Következő

Várfürdő hírek

Üdülési csekket és SZÉP Kártyát is elfogadnak a Gyulai Várfürdőben

Üdülési csekket és SZÉP Kártyát is elfogadnak a Gyulai Várfürdőben
Fontos információ a 2012-ben nyaralni, kikapcsolódni vágyóknak, hogy a Gyulai Várfürdő Kft. továbbra is üdülési csekk elfogadó hely.

A Gyulai Várfürdő egészen 2012. december 31-ig üdülési csekk elfogadó hely marad! Emellett viszont SZÉP Kártyáját  is használhatja pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre Gyulán!

A Gyulai Várfürdő ugyanis SZÉP Kártya elfogadóhellyé vált. A K&H  Bank és az MKB  Bank  és az OTP Bank által kibocsátott kártyák már valamennyi pénztárban használhatóak.Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdőben a K&H  Bank és az MKB  Bank  és az OTP Bank által kibocsátott kártyák már valamennyi pénztárban használhatóak

 


Kérjük, vegye figyelembe, és jelezze munkáltatójánál, hogy az Ön személyes kártyájának "Szabadidő" alszámlájára helyezett összeget pihenésre, gyógyulásra fel tudja használni a Gyulai Várfürdőben!A SZÉP Kártyáról:

Széchenyi Pihenő Kártya


A Széchenyi Klubba tömörült szállodai szakemberek dolgozták ki 2010 első negyedévében a Széchenyi Rekreációs-Kártya tervezetét, amely a korábbiaknál is lényegesen intenzívebben segítené a belföldi turizmus fejlődését.

A 2012-től érvényes elfogadott törvény szerint továbbra is béren kívüli juttatásnak minősül a munkáltató által a Széchenyi Pihenő Kártya számlára utalt támogatás, és a törvény szövegének megfelelően azonban ez három egymástól elkülönített, különböző célt szolgáló kártya alszámlájára utalható a következők szerint:

- szálláshely szolgáltatásra felhasználható
- étkezési szolgáltatásra felhasználható
- a szabadidő-eltöltést, a rekreációt, az egészségmegőrzést szolgáló, külön jogszabályban meghatározott szolgáltatásra felhasználható