Előző Következő

Várfürdő hírek

A Gyulai Várfürdő beruházása elérte legmagasabb pontját

A Gyulai Várfürdő beruházása elérte legmagasabb pontját
Az ebből az alkalomból rendezett Bokréta-ünnepségen Dr. Görgényi Ernő, Gyula Város polgármestere és Gajda Róbert országgyűlési képviselő, Gyula Város alpolgármestere (a tulajdonosok képviseletében), Barkász Sándor, a Békés Drén Kft. ügyvezetője és Molnár Ferenc, a Swietelsky Magyarország Kft. projektvezetője (a kivitelezők képviseletében), továbbá Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója (a megrendelő képviseletében) közösen kötötték fel a szalagokat a bokréta-fára.

élményfürdő

A beruházás során új, fedett élménykomplexummal gazdagodik a fürdő, melyben többek között öt új medence is lesz

A „GYULAI VÁRFÜRDŐ FEJLESZTÉSE 2009” című beruházás egy éve indult el. A Gyulai Várfürdő - a gyógyvíz miatt ide látogató vendégek mellett - várhatóan 2013 őszétől télen-nyáron várja a szórakozni, pihenni és kikapcsolódni vágyó családokat, fiatalokat az élményfürdő megépítésének köszönhetően. Dr. Görgényi Ernő polgármester az eseményen a projekt műszaki megvalósításáért felelős munkatársainak munkáját méltatta.


Élményfürdő

Élménymedence, úszómedence, gyermekmedence, pihenőmedence, merülőmedence is lesz az új Élményfürdőben


Az új, fedett, közel 900 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező, 6.338 m2 alapterületű élménykomplexumban számtalan élményelem - sodrófolyosó, állómasszázsok, fekvőmasszázsok, víz alatti masszázs, gejzírek, buzgárok, nyakzuhanyok, vízfüggönyök mellett családi, valamint rafting navigatour csúszda , és wide slide (nagy átmérőjű) csúszda – a vízi világ rejtelmeibe vezeti be a Gyulai Várfürdő vendégeit.-csa-