Előző Következő

Várfürdő hírek

A Gyulai Várfürdő új, fedett élményfürdőjének beruházása a vége felé közeledik

A Gyulai Várfürdő új, fedett élményfürdőjének beruházása a vége felé közeledik
A "Gyulai Várfürdő Fejlesztése 2009" nagyberuházás munkaközi bejárásával kapcsolatban adott interjút Boros László Attila ügyvezető.

élményfürdő

A Gyulai Várfürdő új, fedett élményfürdőjének beruházása a vége felé közeledik- Milyen információkról tudna beszámolni az olvasóknak a Várfürdő beruhűázásával kapcsolatban?
- A “Gyulai Várfürdő Fejlesztése 2009” nagyberuházás bejárása során a jelenlévők képet kaphattak az építkezésről. Gyula Város Önkormányzatának vezetői, képviselő-testületi tagok, érintett cégvezetők a sajtó munkatársaival együtt tekinthették meg a már elkészült csúszdákat, az egyedinek számító látványelemeket, és a készülő élményfürdő egyéb, a vendégek kényelmét és szórakoztatását szolgáló létesítményeit is. Ezek között található barlang sodrófolyosó, álló-, illetve fekvőmasszázsok, víz alatti masszázs, gejzírek, nyakzuhanyok, és a készülő vizibár is.

Boros László Attila ügyvezető.

 

Interjú Boros László Attila ügyvezetővelA bátrabb látogatók számára a vízfüggönyök mellett a családi, valamint rafting testcsúszda, illetve a nagy átmérőjű „fánkos” csúszda ígérhet felhőtlen szórakozást. Az utóbbin egyedülállóan, a gravitációt meghazudtolva, több helyen felfelé is „csúszhatnak” a bátor látogatók.

- Hol tart jelenleg az építkezés és mikor vehetik birtokukba az élményfürdőt a gyulaiak, illetve a turisták?
- A Gyulai Várfürdő új, fedett élményfürdőjének beruházása a vége felé közeledik. Az építkezés előreláthatólag november 15-ig befejeződik, így az új létesítmény a műszaki átadás-átvétel, illetve az előírt próbaüzem után számításaink szerint 2013. december közepén nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A pontos dátumról idejében tájékoztatjuk a nagyközönséget.

AquaPalota

Az új családi élményfürdőt  AquaPalotának nevezik majd


- Az élményfürdőnek nevet is kerestek az internet segítségével.  Mi lesz az új létesítmény neve?
- Szeptemberben névadó nyereményjátékot indítottunk a Várfürdő a megújult facebook oldalán, amelynek eredményeképpen több, mint 22 ezren látogattak el oldalaira, és összesen 241 javaslat érkezett az új komplexum nevére. A beérkezett javaslatokból ezután, a hat legjobb és leghangzatosabb név közül az AquaPalota elnevezés nyerte el a legtöbbek tetszését. A Gyulai Várfürdő neve természetesen nem fog megváltozni, csupán az új családi élményfürdőt nevezik majd AquaPalotának.


MCOnet-KT