Előző Következő

Várfürdő hírek

Átmenetileg Zárva!

Átmenetileg Zárva!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Gyulai Várfürdő 2020. március 18-tól visszavonásig ideiglenesen felfüggeszti a vendégek fogadását.
Tisztelt Vendégeink!

A járvány el fog múlni, mi pedig készülünk az újranyitásra!

Ennek megfelelően ezen időszakot a Várfürdőben arra fordítjuk, hogy az ütemezett, leállásokkal járó karbantartási munkálatainkat és a jelenleg is folyó felújításainkat elvégezzük, és felkészüljünk az újranyitásra, hogy a vendégeinket a jövőben is a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal tudjuk fogadni.

A bérletek felhasználhatósági idejét meghosszabbítjuk, a kiírt és kifizetett, de fel nem használt kezelések térítési díját visszafizetjük, illetve arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a működésünk újraindulása után, lejárati időn belül (maximum 56 nap a terápia megkezdésétől számítva) a kezeléseinket igénybe vegyék.

Visszafizetési igény esetén kérjük, az alábbiakat postai úton juttassák el hozzánk (Gyulai Várfürdő, 5700 Gyula, Várkert u. 2.): név, lakcím, a betegirányítótól kapott órarend, nyugta, bankszámlaszám, telefonszám, illetve gyógyúszás esetén kezelőlap.

Kérdések esetén, kérjük írjanak nekünk az info@varfurdo.hu e-mail címre, vagy hívják a 06 66 561 350 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Megértésüket köszönjük!

Gyulai Várfürdő Kft.