Előző Következő

Várfürdő hírek

Bejárást tartottak a Gyulai Várfürdő beruházása kapcsán

Bejárást tartottak a Gyulai Várfürdő beruházása kapcsán
Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezetője és Gajda Róbert, Gyula alpolgármestere mutatták be november végén a készülő fejlesztéseket.
A 2 milliárd forintos beruházás kapcsán kiderült, még év vége előtt, december közepére elkészül és átadják az új főbejáratot, a beléptető rendszert és a beléptetővel integrált 972 öltözőszekrényt.

Az úgynevezett fehér teremben, tornaterem és új fizikoterápiás részleg épül ki, valamint  három 13 négyzetméteres üzlethelység és egy hidegétkeztetéses büfé is - írja a Gyulai Hírlap.

A beruházás ütemszerűen zajlik

Elkezdődött a főépület átalakítása, elsősorban a fehér teremnek nevezett, egybefüggő épületegység változik megA kinti területen is fontos és látványos szakaszához ért a beruházás, többek között elkezdték felépíteni az építkezést szolgáló két toronydarut is. Gajda Róbert szerint megfelelő ütemű és szakszerű munkálatok folynak.

 Gajda Róbert,

Gajda Róbert szerint megfelelő ütemű és szakszerű munkálatok folynak a Gyulai VárfürdőbenGyulának nagyon sok beruházása kezdődött el és sok van folyamatban: a belváros rehabilitációja, a Göndöcs kert, a művelődési ház, az Almásy-kastély felújítása és egy ivóvízminőség-javító programban is részt veszünk. Ezek közül a legfontosabb a Gyulai Várfürdő hiszen a többi beruházásunkat is ez alapozza meg - mondta az alpolgármester.


MCOnet