Előző Következő

Várfürdő hírek

Csobbanj egy autóért a Gyulai Várfürdőben!

Csobbanj egy autóért a Gyulai Várfürdőben!
A Gyulai Várfürdő Kft egy egy éves kampányt indít, melynek keretein belül havonta kisorsolnak 2 db wellness hétvégét, illetve a fődíj egy Opel Mokka családi autó.

„Csobbanj egy autóért!”

A Gyulai Várfürdő Kft. ajándéksorsolásos nyereményjátékot szervez 2015. október 15 - 2016. augusztus 31.  között.

A nyereményjátékban való részvételre jogosult minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki a nyereményjáték időtartama alatt,egy blokkon minimum kettő AquaPalota belépőt vásárol a Gyulai Várfürdőbe, valamint a nyereményszelvényen olvashatóan megad minden kért (személyes) adatot (teljes név, e-mail cím, dátum, telefonszám és irányítószám). Két AquaPalota belépőnként egy nyereményszelvény tölthető ki.

Nyereményjátékban való részvétel lépései

Gyulai Várfürdőben való jegyvásárlás esetében:
(a)    A nyereményjáték időtartama alatt vásároljonegy blokkon, minimum kettő darab belépőt a Gyulai Várfürdő családi élményfürdőjébe, az AquaPalotába. Két AquaPalota belépőnként egy nyereményszelvény tölthető ki.
(b)    A pénztárnál a vásárlást követően nyereményszelvényt kap a Gyulai Várfürdő pénztárosától. Hiánytalanul és olvashatóan töltse ki a pénztárnál kapott nyereményszelvényt.
(c)    A nyereményszelvényt dobja be a Gyulai Várfürdő területén elhelyezett nyereményládába legkésőbb 2016. augusztus 31. 20:00 óráig.
(d)    Kérjük, őrizze meg a blokkot és az ellenőrző szelvényt a fődíj sorsolásáig.
 
Csobbanj egy autóért a Gyulai Várfürdőben!
Csobbanj egy autóért a Gyulai Várfürdőben!
Szállodai jeggyel rendelkező vendégek esetében:

(a)    AquaPalotába való belépésre jogosító szállodai jegyek esetében a szálláshelyre való érkezéskor kérjen szállodai igazoló szelvényt a szállásadótól.
(b)    Szállodai jeggyel rendelkező vendégek esetében a belépéskor a szállodai igazoló szelvényt és a szállodai jegyet adja le a fürdő pénztáránál.
(c)    A pénztárnál a szállodai jegy és a szállodai igazoló szelvény leadását követően nyereményszelvényt kap a Gyulai Várfürdő pénztárosától. Két AquaPalota belépőnként egy nyereményszelvény tölthető ki.
(d)    Hiánytalanul és olvashatóan töltse ki a pénztárnál kapott nyereményszelvényt.
(e)    A nyereményszelvényt dobja be a Gyulai Várfürdő területén elhelyezett nyereményládába legkésőbb 2016. augusztus 31. 20:00 óráig.
(f)    Kérjük, őrizze meg a szállodák által kibocsátott igazoló szelvényt és az ellenőrző szelvényt a fődíj sorsolásáig.

Nyeremények:
Havonta wellness hétvégét, valamint a nyereményjáték végén a fődíjat egy egyedi megjelenésűOpel Mokka családi autót sorsolunk ki.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Nyereményjáték szabályzat