Előző Következő

Várfürdő hírek

Elkészültek a gázmotoros és napelemes tervek

Elkészültek a gázmotoros és napelemes tervek
Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója is részt vett a Turisztikai Évadnyitón, Budapesten. Az eseményen a szakember az MCOnet kamerája elé állt.
2015-ben mi már a jövőre készültünk, hiszen ez az év a tervezésről a következő projektek előkészítéséről szólt. Természetesen emellett sor került új élményfürdőnk, az Aquapalota finomhangolására és piaci pozícióinak megerősítésére is - mondta el Boros László Attila. Nem csak látogatószámaink múltak felül minden eddigit, de fejlesztési szempontból is sikeres évet tudhatunk magunk mögött, hiszen elkészültek azok az energiahatékonysági tervek, melyek segítségével az idei évben meg tudjuk kezdeni üzemeltetési költségeink csökkentését - tette hozzá.

 
Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója az MCOnet kamerája előtt

A fürdővezető szerint ezen a gálán mindenkinek jelen kell lenni, aki a turizmusban dolgozik, hiszen ez az alkalom a tapasztalatcserére, és a döntéshozókkal való találkozásra is kiváló lehetőség. A fürdők esetében az OEP-támogatásokért való lobbizás jelenthet fontos feladatot, és bár az államtitkár jelenleg az ÁFA-kulcsok csökkentése ellen foglalt állást, ezt a harcot nem szabad feladni, ugyanis sok érv szól amellett, hogy a szállodák mellett a hazai fürdők is kedvezményes besorolást kapjanak.

MCOnet