Előző Következő

Várfürdő hírek

Interjú Boros László Attilával a Gyulai Várfürdő vezető szerepéről

Interjú Boros László Attilával a Gyulai Várfürdő vezető szerepéről
Országszerte sajnos még nagyon sokan keveset tudnak Békés megyéről - vetette fel interjújában Boros László Attila, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója.


Interjú Boros László Attilával


Úgy gondolom, hogy Békés megye egyik kitörési pontja az, hogy megmutassa magát az országnak, és emellett a nemzetközi környezetnek. Ennek a kitörési pontnak a növelésére Békés megyében rengeteg  érték használható. Ennek az értéktárnak meghatározó része sok-sok mezőgazdasági, illetve élelmiszeripari kincsünk és adottságunk mellett a turizmusban a fürdőkultúra, ezen belül is a vezető fürdő, a Gyulai Várfürdő - mondta Boros László Attila.


Gyulai Várfürdő

 

A Gyulai Várfürdő gyógyvizéről is híres
Az ügyvezető igazgató hozzátette: A Gyulai Várfürdő Gyula városának és Békés megyének a vezető turisztikai attrakciója és ebben a szerepében egyfajta vezér képviselete lehet annak, hogy Békés megye meg tudja mutatni az értékeit, és hogy még több innovációs potenciált tudjuk a megyébe vonzani. Véleményem szerint a Gyulai Várfürdő olyan partnerségekben, olyan hálózatokban tud meghatározó szerepet játszani, amely ennek a potenciálnak a kihasználásában sikerrel fog majd működni.MCOnet