Előző Következő

Várfürdő hírek

Magyar Brands díjazott a Gyulai Várfürdő

Magyar Brands díjazott a Gyulai Várfürdő
A Magyar Brands bizottság döntése alapján negyedik alkalommal részesült "Kiváló Fogyasztói Márka" díjazásban a Gyulai Várfürdő.
A GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás, valamint a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság döntése alapján a nyerte el a Gyulai Várfürő 2016 évben is a "Kiváló Fogyasztói Márka" Díjat és ezáltal eegyike lehet a TOP200 fogyasztói márkának.

A MagyarBrands program olyan magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immár hetedik éve, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és a határainkon kívül egyaránt.

A díjazott márkák a hazai és nemzetközi piacon olyan értéket képviselnek, amelyek a fogyasztók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. 

A MagyarBrands „Kiváló Fogyasztói Márka” Díj elnyerése pozitív és hiteles visszajelzése annak, hogy a méltán híres ötcsillagos fürdő egy színvonalas, minden igényt kielégítő strand-, gyógy- és élményfürdő, amely minden évszakban, minden korosztály számára tökéletes szórakozást, pihenést és gyógyulást nyújt.