Előző Következő

Várfürdő hírek

Őszi fáradtság idején irány a Várfürdő Beauty Masszázs Szalonja!

Őszi fáradtság idején irány a Várfürdő Beauty Masszázs Szalonja!
Új szolgáltatással indította az idei évet a Gyulai Várfürdő. A Beauty Masszázs Szalonban nem kevesebb, mint 40 féle masszázsból választhatnak kedves vendégeink, édes kényeztetést keresve. A masszázsok három csomagban állnak rendelkezésre, ezeken belül ugyanazon az áron, magunk választhatjuk ki a testünknek-lelkünknek legkedvesebbet.
Aromaterápiás frissítő masszázs 30 vagy 60 percben, szépségünket tápláló „beauty” masszázs vagy akár extra masszázsok is kérhetők szalonunkban. Ínyenceknek ajánljuk a négykezes és a páros kezelések élményét!

Aromaterápiás masszázsok - Fáradtságűző rozmaringos masszázs: könnyed stresszoldó, pihentetően hat a szervezetre és a keringési zavarokra is jótékony hatással van. Használata a jó közérzet és a belső harmónia megteremtését eredményezi. Kiváló gyógyír reumás fájdalmak kezelésére, vagy egy fáradt és kimerítő nap után.

masszázs

Őszi fáradtság idején irány a Várfürdő Beauty Masszázs Szalonja!Fogyasztó nyirokmasszázs: a kezelés során fellazítjuk a letapadt szöveteket és mozgósítjuk a raktározott zsír egy részét is. A speciális fogásokkal serkentjük a nyirokkeringést és a szervezet zsíranyagcsere folyamatait, melynek segítségével a felhalmozódott zsírt és toxinokat a kiválasztás irányába áramoltatjuk. Ezzel a kezeléssel elősegítjük a fogyást, mivel a szervezet méregtelenítése elengedhetetlen a sikeres fogyás megvalósulásához.

Extra masszázsok - Négykezes masszázs: a masszázs alatt a vendéget egyszerre két masszőr masszírozza szinkronban. Ideális stresszoldás és relaxálás.

Időpontfoglalás: a Beauty Masszázs Szalonban a gyógyászati folyosón!